Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων-Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης μαθητών Β & Γ Λυκείου

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει κάθε χρόνο επισκέψεις σε Λύκεια της Χίου, προκειμένου να ενημερωθούν οι  τελειόφοιτοι μαθητές κυρίως, για το περιεχόμενο των σπουδών, τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, καθώς επίσης και για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει το Τμήμα μας. Δυστυχώς, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, η ενημερωτική αυτή δράση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά το τρέχον σχολικό έτος αποκλειστικά μέσω τηλεδιάσκεψης.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών της Β’ και Γ’ τάξης  Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Χίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων την Πέμπτη 8/4/2021 και ώρα 12:30. 
Ο σύνδεσμος zoom για τη συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη είναι ο εξής:
Join Zoom Meeting
Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος το ZOOM στον υπολογιστή του, μπορεί να το κατεβάσει από εδώ: https://zoom.us/download (επιλογή: Zoom Client for Meetings). Αφού το εγκαταστήσει, απλά πατάει τον σύνδεσμο της συνεδρίας και ανοίγει αυτόματα. Σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω στοιχεία, οι κωδικοί της συνεδρίας είναι οι εξής:
Meeting ID: 974 8721 0505
Passcode: 393436